Vrienden

Stichting Vrienden BREStheater

Het bestuur van de Stichting Vrienden BREStheater heeft als belangrijkste taak het werven van (bedrijfs-) vrienden en het bevorderen van het bezoek aan voorstellingen van BREStheater en BREStheater financieel te ondersteunen. U kunt uw betrokkenheid vergroten door Vriend te blijven/worden voor minimaal € 15,00 per seizoen. Aanmelden kan door online het Vriendenformulier  in te vullen en te versturen.

Als vriend ondersteunt u het theater
Met uw bijdrage kunnen extra’s mogelijk gemaakt worden die anders niet te realiseren zijn zoals het programmeren van bijzondere voorstellingen en concerten, het verfraaien van bijvoorbeeld de foyer en de ingang naar het theater. De foto’s op de deuren en wanden zijn daarvan een goed voorbeeld.

Verstevig uw band met het theater

Onze Vrienden zijn de ambassadeurs van het theater. Wij en BREStheater zijn erg blij met de grote Vriendengroep die we inmiddels hebben en voelen zich door hen zeer gesteund.

Vrienden hebben een streepje voor

Want als vriend kunt u gebruik maken van diverse voordelen zoals

  • Met voorrang kaarten bestellen bij de start van het nieuwe seizoen.
  • We nodigen u uit voor een preview van het nieuwe seizoensprogramma
  • U ontvangt ca. 4 maal per jaar de nieuwsbrief
  • U betaalt geen administratiekosten
  • Als Vriend bent u als eerste op de hoogte van bijboekingen van voorstellingen en concerten en kunt u hiervoor eerder dan anderen kaarten bestellen/kopen.
Opzeggen?

U heeft het recht om binnen 30 dagen de overschrijving te laten terugboeken. De automatische afschrijving blijft van kracht tot uw schriftelijke wederopzegging voor 1 mei van het lopend theaterseizoen

U bent vriend van BREStheater voor € 15,00 per seizoen. Ook geïnteresseerd om vriend van BREStheater te worden? Vul dan het Vriendenformulier  in. U kunt ook gebruik maken van een formulier die u kunt verkrijgen bij de theaterkassa.


Postadres:
Stichting Vrienden BREStheater
Postbus 108
3230 AC Brielle
E: vrienden@brestheater.nl

Bedrijfsvrienden

Bestuur

solostories_ma_loek_foto_Annemieke van der Togt-vk.jpg
Dribbel_minishow_beeld_Theater_Terra.jpg
DukdalfBRES_foto_©_jaap_reedijk_2352.jpg
LAKSHMI_VK_KB_Fotografie.jpg
Sandra_van_Nieuwland_beeld_IAMKAT.jpg
Sjaak Bral_Seks_met_Sjaak_©Ministerie_van_Beeld.jpg
The_Legends_Its_a_mans_world_beeld_Ferry_Knijn.jpg
Timon_Krause_fotograaf_Max_Brunnert_staand.jpg
Week van de Ontmoeting in DukdalfBRES

Van 27 september tot en met 6 oktober is het de Week tegen de Eenzaamheid. Op heel veel plaatsen in Nederland wordt hier middels tal van activiteiten aandacht aan besteed. Zo ook in Brielle.

Omdat...

Lees meer -> >
Extra voorstelling! Guido Weijers komt naar Voorne!
Het theaterprogramma voor 2018-2019 is bekend. Op 25 mei start de online verkoop. Maar we hebben een extraatje! We konden het nog niet eerder verklappen, maar nu mogen we het van de daken schreeuwe...
Lees meer -> >
DU(C)KWEEK in DUKDALFBRES!

Seizoensaftrap met leuke WIN acties en aanbiedingen!

Op maandag 27 augustus start het nieuwe seizoen in DukdalfBRES. De theaterkassa gaat weer open, de zwemlessen gaan weer van start en we laten d...

Lees meer -> >

Deze website is een onderdeel van Cultuurweb Brielle.
Privacy verklaring    
design & hosting VPRI