Nieuws

Reactie met CV op "Route verbouwing tot DukdalfBRES":

Velden met (*) zijn verplicht.
Route verbouwing tot DukdalfBRES
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Route verbouwing tot DukdalfBRES

BREStheater is vanaf januari 2018 gehuisvest in sport- en cultuurhuis Dukdalf-BRES!

De gemeenteraad heeft in december 2016 besloten tot de bouw van een sport- en cultuurhuis in Brielle. Om dat te bereiken worden de gebouwen Dukdalf en BRES verbouwd tot één geheel. Dit betekent dat de foyer en routing naar de zaal in het najaar anders is dan u van ons gewend bent:De kassa van BREStheater bevindt zich in de tijdelijke foyer van de Dukdalf. U kunt deze bereiken via de tijdelijke ingang van Dukdalf/ BRES (groene pijlen).

Tijdens de verbouwing wordt er bij reguliere voorstellingen een foyer gecreëerd in de sporthal, gelegen naast de tijdelijke kassa. Hier kunt u uw jas ophangen en voor aanvang genieten van een kopje koffie/thee, aangeboden door BREStheater. Er kan in de tijdelijke foyer niet gepind worden. Via de kleedkamers van de sporthal loopt u naar de schoolingang van BRES om in de theaterzaal te komen. Wij zullen u begeleiden.

Heeft u al kaarten en wilt u vooraf geen drankje nuttigen dan kunt u het beste een kwartier voor aanvang direct via de schoolingang naar de theaterzaal gaan. U wordt hier opgevangen door een medewerker en/ of vrijwilliger.

Tijdens filmvoorstellingen wordt er gebruik gemaakt van de tijdelijke foyer in sportcomplex Dukdalf.

Tijdens jeugdvoorstellingen is ons verzoek, als u al kaarten heeft, om 10 minuten voor aanvang direct via de schoolingang naar de zaal te gaan.

Als bezoeker kunt u enige hinder ondervinden van de verbouwing. Wij vragen hiervoor uw begrip. Gezamenlijk met Dukdalf doen wij ons best om u een onbezorgd avondje uit te geven. Heeft u opmerkingen of tips dan ontvangen wij deze graag via info@brestheater.nl/ 0181-413308

Vertrouwende erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Namens het gehele team van BREStheater,

Chantal Kradolfer

De theaterkassa is open op wo/do/vr van 14.00 - 17.00 uur. U kunt ons ook emailen via kaartverkoop@brestheater.nl.

 

Pagina terug
Martijn Koning - Els Zweerink.jpg
Kirsten van Teijn - Saskia Kerkhoff (2).jpg
Erik van Muiswinkel (c) Govert de Roos ontwerp Gijs Kuijper.jpg
Katell (c) rechtenvrij.jpg
Javier Guzman - ChloƩ Leenheer.jpg
Danny Vera - Escha Tanihatu.jpg
Jeroen van Merwijk - Corbino (2).jpg
LOS - Eva Broekema.jpg
Joris Linssen Caramba - illustratie (c) Fedor van Rossem.jpg
Open Dag DukdalfBRES
Zaterdag 24 februari van 11.00 uur tot 16.00 en van 18.30 uur tot 21.00 uur is het open dag en nodigen we iedereen uit om het nieuwe gebouw te bewonderen, de sfeer te proeven en te genieten van een...
Lees meer -> >
Nieuwe openingstijden Theaterkassa

Per 1 februari wijzigen onze openingstijden van de kassa; op woensdag en donderdag van 9.30 uur tot 12.30 uur, op vrijdag van 14.00 uur tot 17.00 uur en één uur voor aanvang.

Lees meer -> >
Laat je baktalent zien!
Het is bijna zo ver… Op 29 januari gaat het nieuwe ‘Sport- en Cultuurhuis DukdalfBRES’ open! Om dit te vieren is er op 24 februari een open dag met verschillende activiteiten voor groot en klein. Z...
Lees meer -> >

Deze website is een onderdeel van Cultuurweb Brielle.
design & hosting VPRI