Nieuws

Reactie met CV op "Extra voorstelling ‘Boomhut’ ingelast":

Velden met (*) zijn verplicht.
Extra voorstelling ‘Boomhut’ ingelast
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Extra voorstelling ‘Boomhut’ ingelast

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen in BREStheater zijn in volle gang. Vanaf september kan jong en oud vele voorstellingen bezoeken, waarvan een aantal inmiddels uitverkocht of bijna uitverkocht is. Zo ook de jeugdvoorstelling op zondagochtend 29 oktober: ‘De Waanzinnige Boomhut (5+)’, bekend van de bekende boeken Andy Griffiths en Terry Denton.

Daarom is er een tweede voorstelling ingepland, ook op zondag 29 oktober, om 14.00 uur ‘s middags.

Vorig jaar was Meneer Monster in BREStheater met ‘Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft’, voor kinderen van 2 jaar en ouder. Ook deze was helemaal uitverkocht, en de extra ingelaste voorstelling ook.

De Waanzinnige Boomhut:

Andy en Terry zijn gevraagd om een theaterstuk over hun waanzinnige boomhut te maken. Dat is nog niet zo makkelijk, want waar haal je nou zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan?

Gelukkig hebben de jongens keihard gerepeteerd* en ze zijn er bijna helemaal klaar voor! Maar eerst nog even 100 marshmallows eten en de papegaai kietelen.

*Andy en Terry hebben ons beloofd dat het een theaterknaller wordt boordevol indrukwekkende theater-technische snufjes.

Kaarten voor deze extra voorstelling van ‘De Waanzinnige Boomhut’ zijn vanaf nu online te koop (zie Voorstellingen). U kunt ook een email sturen naar kaartverkoop@brestheater.nl. Vanwege de zomersluiting van de kassa (t/m 5 september) worden de emails één keer per week behandeld.

 

Pagina terug
Martijn Koning - Els Zweerink.jpg
Kirsten van Teijn - Saskia Kerkhoff (2).jpg
Erik van Muiswinkel (c) Govert de Roos ontwerp Gijs Kuijper.jpg
Katell (c) rechtenvrij.jpg
Javier Guzman - Chloé Leenheer.jpg
Danny Vera - Escha Tanihatu.jpg
Jeroen van Merwijk - Corbino (2).jpg
LOS - Eva Broekema.jpg
Joris Linssen Caramba - illustratie (c) Fedor van Rossem.jpg
Open Dag DukdalfBRES
Zaterdag 24 februari van 11.00 uur tot 16.00 en van 18.30 uur tot 21.00 uur is het open dag en nodigen we iedereen uit om het nieuwe gebouw te bewonderen, de sfeer te proeven en te genieten van een...
Lees meer -> >
Nieuwe openingstijden Theaterkassa

Per 1 februari wijzigen onze openingstijden van de kassa; op woensdag en donderdag van 9.30 uur tot 12.30 uur, op vrijdag van 14.00 uur tot 17.00 uur en één uur voor aanvang.

Lees meer -> >
Laat je baktalent zien!
Het is bijna zo ver… Op 29 januari gaat het nieuwe ‘Sport- en Cultuurhuis DukdalfBRES’ open! Om dit te vieren is er op 24 februari een open dag met verschillende activiteiten voor groot en klein. Z...
Lees meer -> >

Deze website is een onderdeel van Cultuurweb Brielle.
design & hosting VPRI