Nieuws

Reactie met CV op "Gezellige presentatie seizoen 2017-2018":

Velden met (*) zijn verplicht.
Gezellige presentatie seizoen 2017-2018
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Gezellige presentatie seizoen 2017-2018


Welke artiesten reizen er in seizoen 2017-2018 af naar Brielle? Welke bekende namen en welke nieuwe talenten doen BREStheater aan vanaf september?

Ieder jaar, voor de zomer, presenteren de theaters hun nieuwe seizoensprogramma. Afgelopen zaterdag was het zover in BREStheater: vrienden kregen een voorproefje te zien van enkele aanstormende talenten en het nieuwe programma werd online gezet op de site, zodat iedereen kan zien wie vanaf september tot mei volgend jaar in het theater spelen.

Want naast bekend talent zoals onder andere Javier Guzman, Oeloek, Marc de Hond, Martijn Koning, Erik van Muiswinkel, Loes Luca en choreograaf/danser Ish, komt er ieder seizoen ook een mooie dosis aan nieuw, veelbelovend talent naar BREStheater. Tijdens de preview speelde een aantal van hen van hen stukjes uit hun voorstelling.

Regionaal talent Amber van Opijnen beet het spits af. Op zaterdag 9 december zingt zij mee met de gevestigde muziekgroep Hermitage uit Gent (B). Daarna volgden Sanne Franssen en Christian van Eijkelenburg van De Fransse Eijkel. Zij geven volgend jaar op 16 maart een cabaretperformance speciaal voor introverte twintigers, swingende gehandicapten, artistieke vluchtelingen en iedereen die zich hier niet in herkent. Na de pauze lieten twee leden van de Koningsacademie zien waarom de jonge talenten van de Lammertour op 20 april 2018 zeker de moeite van het bezoeken waard zijn. En afsluitend, speelde het damescabaretduo Spruijt en Opperman grappige liedjes en sketches.

De avond eindigde met een hapje en een drankje in de gezellige foyer. Ook benieuwd naar het nieuwe programma?

Zaterdag is het programma online geplaatst op de website van het theater: www.brestheater.nl. Hier zijn ook leuke filmpjes te vinden waardoor u, ook als u niet naar de preview geweest bent, een voorproefje van de voorstellingen kunt bekijken.

Vanaf volgende week kunt u uw kaarten bestellen via het bestelformulier in het Briels Nieuwsland. Kaarten online bestellen kan vanaf 26 mei om 09.00 uur.
Pagina terug
Martijn Koning - Els Zweerink.jpg
Kirsten van Teijn - Saskia Kerkhoff (2).jpg
Erik van Muiswinkel (c) Govert de Roos ontwerp Gijs Kuijper.jpg
Katell (c) rechtenvrij.jpg
Javier Guzman - ChloƩ Leenheer.jpg
Danny Vera - Escha Tanihatu.jpg
Jeroen van Merwijk - Corbino (2).jpg
LOS - Eva Broekema.jpg
Joris Linssen Caramba - illustratie (c) Fedor van Rossem.jpg
Verbouwing tot Dukdalf-BRES

Lees meer -> >
Chantal Kradolfer nieuwe directeur Stichting Kunst en Cultuur Brielle

Chantal Kradolfer is met ingang van 1 september 2017 benoemd tot directeur van Stichting Kunst en Cultuur Brielle.

Lees meer -> >
BREStheater in Top 10 'Meest gastvrije theater'

Dinsdag 5 september was BREStheater te gast bij #hetlandvananwb voor de uitreiking van meest gastvrije theater van Nederland! In de categorie kleine gemeenten staan wij in de top 10! En daar zijn a...
Lees meer -> >

Deze website is een onderdeel van Cultuurweb Brielle.
design & hosting VPRI