Nieuws

Reactie met CV op "Nieuwsbrief maart!":

Velden met (*) zijn verplicht.
Nieuwsbrief maart!
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Nieuwsbrief maart!De planning voor volgend seizoen is bijna rond (het wordt wederom een mooi seizoen volgend jaar!), we zijn al bezig met de theaterkrant, maar tegelijkertijd staan er nog allemaal leuke en mooie voorstellingen op stapel.

Wat dacht u van de leuke en lieve kindervoorstelling 'Bobbie en Zora' op woensdagmiddag 22 maart? Of een concert op 10 maart van wel een heel bijzondere gaste: de edison publieksprijs winnares Karsu die een paar jaar geleden nog in een uitverkocht concertgebouw de sterren van de hemel zong met haar mix van jazz, pop en turkse invloeden?

Ook nog op de agenda deze maand: een bijzondere 'tribute to the sixties'. De vijf dames van The Bluebettes brengen op zaterdag 25 maart een sprankelende ode aan helden als The Supremes, Dionne Warwick, Etta James, The Beatles en The Monkees.

De cabaretiers in maart zijn Pieter Jouke, Patrick Nederkoorn en Eric van Sauers. Vuile Huichelaar en Pater Moeskroen zijn helemaal en bijna uitverkocht. En Hofplein Rotterdam sluit de hekken van deze maand op 26 maart met een eigenzinnige voorstelling voor de hele familie: 'Zo Hoort het' (8 jr en ouder).

Wij hopen u deze maand te mogen verwelkomen!

Pagina terug
Martijn Koning - Els Zweerink.jpg
Kirsten van Teijn - Saskia Kerkhoff (2).jpg
Erik van Muiswinkel (c) Govert de Roos ontwerp Gijs Kuijper.jpg
Katell (c) rechtenvrij.jpg
Javier Guzman - Chloé Leenheer.jpg
Danny Vera - Escha Tanihatu.jpg
Jeroen van Merwijk - Corbino (2).jpg
LOS - Eva Broekema.jpg
Joris Linssen Caramba - illustratie (c) Fedor van Rossem.jpg
Extra voorstelling ‘Boomhut’ ingelast

De jeugdvoorstelling op zondagochtend 29 oktober: ‘De Waanzinnige Boomhut (5+)’, bekend van de bekende boeken Andy Griffiths en Terry Denton is (bijna) uitverkocht. Daarom is er een extra voorste...

Lees meer -> >
Zomersluiting & verbouwing

Deze zomer start de verbouwing van BRES en Dukdalf tot Sport- en Cultuurhuis Brielle. Dat betekent dat het kantoor van BREStheater ontruimd gaat worden en dat wij aanschuiven bij onze collega's in ...
Lees meer -> >
ANWB theaterverkiezing
Ook zo genoten in BREStheater?
Stem via www.anwb.nl/theaterverkiezing en laat weten welk theater jij het meest gastvrije van Nederland vindt!
Lees meer -> >

Deze website is een onderdeel van Cultuurweb Brielle.
design & hosting VPRI